<h2>Υπηρεσίες</h2><p>Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων. Eγγυήσεις  Υπερσύγχρονο Συνεργείο Φανοποιείο – Βαφές  Ευθυγραμμίσεις – Ζυγοσταθμίσεις Ηλεκτρολογείο</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.carservicempodosas.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Το Συνεργείο Μας</h2><p>Το σύγχρονο συνεργείο μας προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο απαιτητική αποκατάσταση μιας βλάβης.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.carservicempodosas.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Το Συνεργείο Μας


 

Καλώς ήρθατε στο συνεργείο αυτοκινήτων Mpodosas VAG Group Service!

Το σύγχρονο συνεργείο μας προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο απαιτητική αποκατάσταση μιας βλάβης.

Είμαστε μια εταιρεία που παρέχει βαφές αυτοκινήτων και υπηρεσίες επισκευής αυτοκινήτων. 
Για μας, οι πελάτες μας έρχονται πρώτοι.
Είμαστε υπερήφανοι για πολλά χρόνια εμπειρίας μας και την αφοσίωσή μας στους πελάτες μας. 
Η πείρα μας εγγυάται ατομική φροντίδα. 
Κατανοώντας την αξία που έχει το κάθε αυτοκίνητο σε κάθε πελάτη μας, δουλεύουμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι η εργασία μας γίνετε με ακρίβεια και επαγγελματισμό.

Το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με το αυτοκίνητό σας, πάντα με γνώμονα την ασφάλειά σας και των δικών σας ανθρώπων.

Η πολυετής εμπειρία και η εκτεταμένη τεχνογνωσία μας (φροντίζουμε να είμαστε σε διαρκή επαφή με ό,τι πιο καινούριο συμβαίνει στον τομέα της τεχνολογίας), μαζί με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, αποτελούν την εγγύηση για την άψογη συντήρηση, αναβάθμιση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας.  
Όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα στο χρόνο παράδοσης που υποσχόμαστε.

Με τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ελέγχου και συντήρησης που παρέχουμε καλύπτουμε όλα τα στάδια και όλα τα μηχανικά μέρη κινητήρα και αμαξώματος, ενώ τα ανταλλακτικά και λιπαντικά γνωστών κατασκευαστών που χρησιμοποιούμε είναι όλα εγγυημένης υψηλής ποιότητας.

Δημιουργούμε με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας
Σεβόμαστε  το χρόνο, τα χρήματα, αλλά και τις ανάγκες.

Ελάτε λοιπόν να μας γνωρίσετε από κοντά. Αυτό αρκεί !

Αθανάσιος Μποδόσας